Krby Žatec

Prach, nečistota a dýmy nemusí již sužovat při sváření

by on 18. 1. 2021

Sváření je činnost, při které se musí rozhodně dodržovat bezpečnostní pravidla. Ovšem i tak při této práci odlétají různé nečistoty, prachové částice a nemluvě o tom, že vzniká jistý dým, který není zrovna příjemný na dýchání. Je zcela jasné, že na takovém pracovišti musí fungovat filtrační systémy, které se postarají o čistý vzduch. Ale také se lze zaměřit na odsávací stůl svařování poté nebude dělat problémy v žádné oblasti. Bude vždy uklizeno pracovní místo i čisté ovzduší.

Různé konstrukce

Výrobce nabízí různé odsávací stoly. Na svařování, broušení či jinou činnost jsou naprosto ideálními pomocníky. Podle typu provozovny si lze zvolit stůl na míru podle potřeby a rovněž i podle prostoru.

  • Lehká řada stolů je určena pro menší tloušťky materiálu, také mají menší konstrukci, což umožňuje umístění i na malé plochy dílen.
  • Střední řada odsávacích stolů je určena pro práci s vyššími nároky na odvod nečistot a směřuje k lepšímu ovzduší.
  • Těžká řada stolů potěší náročnější provozovny. Stůl je vyroben pro mimořádně vysoké zatížení, čímž si skvěle poradí jak s tepelným, tak váhovým zatížením a o odvodu nečistot a dýmu ani nemluvě. Je vysoce efektivní.

Každý si poté může vybrat ideální odsávací stůl podle svého pracovního nasazení a zajistit si tak dokonalou čistotu pracovního prostředí.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup